een verhaal van Gerard 

enkele van mijn verhalen

De meeste verhalen duren rond de 10-15 minuten, eventueel te combineren tot een set van max. 45-60 minuten. In overleg is veel mogelijk, bijvoorbeeld verhalen rond een thema. Hieronder een paar voorbeelden:

een gewoon stuk stof

Een 19e eeuws Joods verhaal uit Rusland. Jozef begint zijn bestaan als kleermaker met een prachtig stuk stof, waar hij telkens iets nieuws van maakt. Het lijkt wel of zijn hele leven in dat stuk stof zit. Maar als de stof op is, wat heeft zijn leven nog voor zin? Een verhaal over wat nu echt belangrijk is in het leven.

een kamer

Carmine en Jacob, twee veteranen uit de Tweede Wereldoorlog, zijn maandenlang tot elkaars gezelschap veroordeeld. Maar ze kunnen het goed met elkaar vinden, daar in het ziekenhuis. De gesprekken gaan steeds dieper, maar de echte levensles die Jacob aan Carmine leert, komt op een onverwachte manier. Een verhaal over vriendschap.

waarom veranderen rupsen in vlinders?

Een droomtijdverhaal van de aboriginals uit Australie. Een verhaal uit de tijd dat de tijd zélf nog jong was... Een verhaal over verandering: hoe een klein en onooglijk wezen uiteindelijk de kroon op de scheppping wordt.

het verhaal van Rajiv en Ashu

Een modern sprookje uit India: het verhaal over een vader en een zoon, over geluk en ongeluk, over het accepteren van tegenslag en er sterker uit tevoorschijn komen.
gerard_omhoog

© www.mijn-eigen-website.nl (design)